Mennintegra't Job

Logo Mennintegra't Job
Santagloria de Mennintegra't Job

Obrim un establiment de Santagloria a Barcelona

Mennintegra’t Job, Centre Especial de Treball fundat per l’Hospital Mare de Déu de la Mercè de Germanes Hospitalàries, ha inaugurat a Barcelona un projecte pioner amb la cadena de restauració Santagloria Coffee & Bakery

Aquest mes d’abril, Mennintegra’t Job, Centre Especial de Treball fundat per l’Hospital Mare de Déu de la Mercè de Germanes Hospitalàries, ha inaugurat a Horta un projecte pioner amb la cadena de restauració Santagloria Coffee & Bakery. La col·laboració té l’objectiu de donar oportunitats laborals a persones amb problemes de salut mental, col·lectius que tenen dificultats especials per accedir al mercat laboral per l’estigma i els prejudicis associats a aquestes persones.

José Román, director Gerent de l’Hospital Mare de Déu de la Mercè de Germanes Hospitalàries i de Mennintegra’t Job ha destacat que “per a nosaltres és un gran èxit poder obrir una línia d’activitat a través d’una marca com Santagloria Coffee & Bakery. Ens permetrà generar llocs de treball que tindran un impacte molt positiu en la normalització de vida i la reinserció social i comunitària dels empleats”. Anna Sanmartín, directora de Mennintegra’t Job, ha considerat que “aquesta col·laboració és un pas molt important per construir una societat més justa i inclusiva”.

Per la seva banda, Lorena Alcázar, directora de Santagloria Coffee & Bakery, ha assenyalat durant l‟acte d‟inauguració del nou establiment que “a Santagloria estem profundament compromesos amb la inclusió laboral i la igualtat d‟oportunitats. Aquest establiment que avui inaugurem és només el primer resultat de la nostra col·laboració amb Hermanas Hospitalarias i Mennintegra’t JOB i un exemple que totes les persones poden aportar diferents capacitats dins de les empreses”.

El projecte de Mennintegra’t Job

Mennintegra’t Job és un Centre Especial de Treball sense afany de lucre que facilita la inserció laboral i comunitària de les persones amb problemes de salut mental o discapacitat intel·lectual, marcant-se com a objectiu oferir-los una feina remunerada perquè tinguin les mateixes oportunitats que la resta de la societat, sense ser discriminades per la seva condició. El projecte va destinat a dos dels col·lectius amb taxes de desocupació més altes i pretén donar a conèixer a la societat, i especialment a potencials ocupadors, les diferents capacitats que poden aportar dins una empresa, combatent l’estigma existent i afavorint la igualtat i la cohesió social.

El projecte ha estat fundat per l’Hospital Mare de Déu de la Mercè de Germanes Hospitalàries, una institució que treballa des de fa més de 60 anys a l’acolliment, el tractament personalitzat, l’assistència integral i l’atenció social de persones amb problemes de salut mental i discapacitat intel·lectual. Els candidats a rebre feina són pacients del mateix Hospital, derivacions d’altres centres de salut mental o persones que s’inscriuen de forma independent per la pàgina web o les xarxes socials de Mennintegra’t Job. Tots els perfils són avaluats per personal assistencial per determinar si s’ajusten als criteris establerts per a la seva inclusió, a més de rebre formació específica per al correcte exercici de les tasques laborals.

Compartir a:

Relacionades